Jag tar bilder, många bilder

Alltid när jag har haft en jobbig dag på jobbet så lever jag mig in i hur det skulle vara att jobba med samma sak som exakt alla som jag möter på vägen hem. ”Hmm, om man inte skulle ta och bli spårvagnschaufför/butiksbiträde/polis/hundpassare”, tänker jag. Jag tror att alla tänker så. Det är inte så att jag tycker att jag är unik eller något.

Nu sitter jag här och är arg på teven. Arg på Dating in the dark för att det är som en stor blöt prutt och arg på ”Dina frågor om pengar” för att politikerna (båda två) vägrar svara på en enda fråga utan bara pratar-pratar-pratar om det de vill prata om. ”SVARA JA ELLER NEJ BARA EN GÅNG ANNARS JÄVLAR” säger jag till teven.

Men sedan kommer jag på att jag kan läsa i min bok i stället för att kolla teve och då skäms jag lite.

Fast först kollar jag på Internet och ser att det kommit in en enskild önskan om att jag ska visa min nya lugg. Det gör mig glad och nervös och jag sätter genast i gång. Jag tar flera bilder.

Fotnot: Det var Nils som klippte mig.

4 reaktioner till “Jag tar bilder, många bilder

  1. Fin lugg! Väldigt snygg längd. Blir inspirerad men ska lägga band på mig till imorgon. Brukar bli sådär halvbra resultat när man börjar klippa runt midnatt.

    Gilla

  2. Som en docka! Du är en riktig godis. Jag försöker få Zlatan att klippa mig, bara topparna! Men han är skraj att det ska bli fel. Ja ba – men det är ju där bak, det ser inte jag ändå

    Gilla

  3. Tack fina ni! Jag fick den här frågan av en kollega: \”Har Nils klippt dig i sömnen?\”Petra: Klart Zlarran ska våga! Det är väldigt mysigt att klippa varandra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: