Och så går en dag från våra liv och kommer aldrig mer åter

Åh, längtar efter lite lugnare dagar så att jag kan blogga på arbetstid!

Hej bloggen,

i dag var vi och tittade på en lägenhet som vi verkligen vill ha. Den är väldigt fin och bra och helt överkomlig prismässigt om den inte går upp för mycket. Tyvärr var det kanske 20 andra par där och glodde när vi var där och det är ytterligare en visning på tisdag. Så det känns som en klassisk hetsa-upp-priset-minst-en-halv-mille-situation.

Anywho, eftersom jag åt fisk till lunch i dag åt vi pizza till middag. Snabb konsumentupplysningsinflikning för er som bor i Göteborg: vi åt på Cyrano på Prinsgatan. Pizzorna var helt överjordiska. Goda, alltså.

Nu ska jag diska två dagars disk innan jag sätter mig med vattenmelon, alkoholfri öl och Lyxfällan.

Hej då!

Ps: rätt ofta känns det som att livet rinner ifrån mig.

7 reaktioner till “Och så går en dag från våra liv och kommer aldrig mer åter

 1. Man behöver inte vara gravid för det. Idag har jag: tänkt att jag inte ska tänka så mycket på att jag inte snusar. Försökt att stå emot chipsbegäret och misslyckats. Blivit sjukt ledsen för jag inte klarar så enkla saker och tröstat mig med jävligt mkt rödvin.I morgon ska jag cykla en maraton för att kompensera.

  Gilla

 2. Igår köpte jag en kofta med traktor på. Bra sak att göra om man känner att dagen bara försvinner, shopping kompenserar för allt:)idag (fredag alltså) ska du 1. köpa my klänning (någon som du har suktat på länge, eller ett spontanköp på Pop eller Prickig Katt 2. Handla chips och mat, go crazy på matdelen. 3. Unna dig soffläge efter maten, läsa eller kolla på senaste Project Runway. En perfekt dag enligt mig för dig:)

  Gilla

 3. Jenny – du är jätteduktig som inte snusar och då måste man få unna sig vin och chips i stället. Nils har varit rökfri i en dryg månad nu och dricker i stället öl varje dag. Helt i sin ordning, tycker jag.Ola – GUD sicken bra plan! Jag ska göra allt det där. Fast jag kanske köper något dyrt smink i stället för en klänning. Tack!

  Gilla

 4. Åh Maria, köp en Dior Totale capture. En fantastiskt dyr och fantastiskt bra ögonkräm som drar ihop huden på nåt sätt så man känner sig snygg och pigg. 1100 spänn. Och värt varenda krona.

  Gilla

 5. Jenny – det låter ju som magi. Och jag går igång på sådant som är dyrt. Tänker att \”om det kostar så mycket så måste det liksom funka\”. I dag blev det dock puder från Mac och massa ansiktsgrejs från Dermalogica. Och en väldigt stor glass. Men det hör ju inte hit.

  Gilla

 6. Jag blev också inspirerad av detta. Köpte en omotiverat dyr hårinpackning från Redken. Klädshopping är inte så värst kul när man är gravid, särskilt inte när man är i det där tidiga tjock-säl-stadiet som jag är.

  Gilla

 7. Redkens produkter är så himla lyxiga. Jag tror att det beror lite på att de doftar sådär proffsfrisörigt. I couldn't agree more angående klädshoppandet. Jag är väldigt osugen på att köpa nya paltor nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: