Det kan tolkas fel och dumt, så nu lägger jag det

Känner att det är på sin plats att förklara för nytillkomna läsare varför jag prompt måste blogga om vad jag väger.

Så här… jag var gravid nyss och gick upp cirka 30 kilo på köpet. Eftersom det är helt fascinerande mycket gjorde jag det till en följetång i bloggen att väga mig varje torsdag (Bossa kom på en torsdag, så jag tyckte att det passade) för att se hur många veckor det skulle ta att tappa kilona. Först medelst vanligt leverne i kombo med amning och sedan, vilket jag börjat med nu, medelst konditionsträning.

Men asså… nu börjar jag lessna på det. Plus att det kanske ser ut som att jag är en bantarbrud som vikthetsar och jag hatar fenomenet bantarbrudar som vikthetsar, så jag tror att jag lägger ner det nu. Att dokumentera viktminskningen i bloggen, alltså. Jag känner mig inte svullen och tung längre och jag börjar komma i mina gamla kläder, så jag är ganska nöjd så här. Om de sista kilona har lust att försvinna får de göra det i sin egen takt.

Klart slut.

3 reaktioner till “Det kan tolkas fel och dumt, så nu lägger jag det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: