Vägde mig

Torsdag är ju vägdag och det brukar ju inte vara mer med det. Men den här veckan kändes det inget kul. Jag har ju varit bortrest och inte tränat och då känns det så meningslöst att kliva upp på vågen. Poängen är ju att jag ska få njuta av frukten av mitt arbete. Inget arbete = ingen frukt.

Jaja, jag vägde mig ändå och jag väger 66 kilo. Inget nytt, alltså.

MEN – desto roligare var det att testa ytterligare två av mina gamla klänningar och märka att de passar!

Den här gula är min absoluta favorit. Det är därför jag ser extra glad ut på bilden. Köpte den på en second hand-butik i Bryssel.

Minnesbild: åh, vilken god öl det var i Bryssel.

3 reaktioner till “Vägde mig

  1. Hejje! Va gött att du kan hoppa i klänningarna igen. Jag misstänker att du kommer va tokfin på lördag. Jag har ju inte köpt mig en endaste klänning än, men snart så. Men jag hoppas du vill ha mig ändå. Jag ska lukta gott iaf. Åh, va mys det blir. Imorgon drar jag o Marre hem. Det är värsta snövädret här men jag kommer nog svettas ändå. Ska själv fippla oss på tåget och kirra resan hem. Men resan är ju kort så det går nog bra. Hoppas. Puss o kram bästa Mary!!

    Gilla

  2. Men söööt, du är alltid fin och jag vill alltid ha dig. FY vad gött det ska bli att få bibba och babbla med dig och Gabriella på lördag. Såg ditt meddelande till Vanja på Facebook, om tågresan, och tänkte att du är en kämpe som fixar tågresa med vagn, bebis, väskor och allt helt själv. Det vågade inte jag mig på när jag skulle till Värmland. Anywho – snart ses vi och det blir gött!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: