5 reaktioner till “Trodde att jag skulle behöva pierca mig själv lite, men hålen fanns kvar trots ett decennium utan hänge i snibben

  1. En gång i tiden söp jag bort min underläppspiercing ganska omedelbart efter att jag gjort den. Så här i efterhand kan jag iofs tänka att det var lika bra det som hände.

    Gilla

  2. Hej Maria! Jag har följt din blogg ett tag nu och jag måste bara säga ett stort I like! Även om man blir lite orolig för det där med att skaffa barn 😉 Men du, var har du hittat dessa underbara uggle örhängen? Fantastiskt fina! Ha det gott nu så hoppas jag att vi ses när du är tillbaka från mammaledigheten!Ps. Kollegorna här på infoavdelningen hälsar 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: