Rör inte min bebis, för då måste jag nog slå ihjäl dig

Plats: kassakön på Hemköp.

Tant som luktar ost och som tycker att Bossa är i vägen:

”Ska vi rulla ut honom?” varpå hon börjar dra iväg med vagnen.

Jag:

”Nej, det ska vi inte. Men ska vi kanske duscha lite?”

Nej, så sa jag ju inte riktigt. Man har väl hyfs osv.

Men vad som väcktes till liv inom mig när någon tog för sig av Bossa utan att fråga först? Det var något sotsvart och avgrundsdjupt instinktivt, det. Kul att se att man funkar. (Det ska väl vara så? Modersinstinkter osv?)

5 reaktioner till “Rör inte min bebis, för då måste jag nog slå ihjäl dig

  1. jag fattar inte riktigt, vad var det hon gjorde? \”Rulla ut honom?\” Från kön eller vad? Du stod väl också i kön antar jag, skulle tanten tränga sig före dig OCH rulla bort Bossaliton? Många frågetecken kring den ostigas beteende

    Gilla

  2. I know – mänsker, liksom. Johan – alltså vi stod i en kö som var både för kassa- och postärenden och hon skulle gå in i kön från fel håll, utifrån, för att ta sig fram till postdisken och då hade tyckte hon att vagnen stod i vägen. Fast det gick faktiskt att ta sig förbi ganska enkelt. Anywho, tror att hon var lite full också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: