Stefan Sauk, du är ett skämt. (I heart Paolo)

Oh the no’s. Jag har varit småputtrigt ångestig och disträ hela veckan, vilket eskalerade till något slags bryt i o m dagens uppvisning av idioti i Efter 10 med Malou.

Var det någon som såg det?

Det som fick mig att skrika ”men GUUUUD” och liknande till Bossa, som fattade mycket lite, var diskussionen om manligt/kvinnligt mellan Paolo Roberto, en terapeut som heter Egil Linge och Stefan Sauk.

Alltså. Det sades så mycket dumt.

Stefan Sauk tog till exempel upp klassikern att det har gått lite väl långt med ”jämställdhetshetsen” i samhället. Det är ju alltid intressant att höra folk förklara vad de menar med det. Här kommer ordagrant och oredigerat Stefan Sauks utläggning i ämnet:

Vi håller på med… Den här jämställdhetsivern som vi håller på med, den-den överskuggar ju allting, så att… jag ser ju unga par i dag, där man går och handlar, på Metro till exempel, va, de, det enda de håller på med är att manifestera att de faktiskt tar lika stor del av ansvaret: ”har du köpt det i dag” ”ja, jag har också…” ”jamen det köpte jag förra veckan”… förstår du? För att tala om för varandra att jag tar lika, 50-50 av ansvaret, man försöker hela tiden… och det finns en nivelleringsprocess, det vill säga, vi blir mer och mer lika varandra, vi blir tråkigare… det blir tråkigare och tråkigare!

Här gick Malou in och avbröt. Det var synd. Jag hade gärna hört mer om hur tråkigt det blir när vi blir mer jämställda.

Här kan ni själva kolla in spektaklet.

8 reaktioner till “Stefan Sauk, du är ett skämt. (I heart Paolo)

 1. Men fän, brukar han säga så? Visste inte och håller såklart inte med.Så för att förtydliga: I heart Paolo i just det här fallet, när han står på andra sidan Stefan Sauk.

  Gilla

 2. Nej, intervjun med Hanna Fahl var jätterolig! Paolo slog ju huvet på spiken när han sa att Hanna Fahl bara omger sig med folk som håller med och därför var hon helt ställd när hon skulle svara Paolo. Det förändrar ju dock inte att Paolo har fel i sak, men ändå 🙂

  Gilla

 3. Jag trodde ett tag att Stefan Sauks karriär var en modern myt, men han hade tydligen vart med i nån film nångång.Tack för en kanonblogg förresten!

  Gilla

 4. Hahaha! Efter 10, denna eviga källa till irritation! Malou har verkligen en förmåga att bjuda in de mest spännande gäster som säger de mest skojiga saker.

  Gilla

 5. Johan – måste lyssna på den!Therese – tack!Ewonne – efter 10 öppnade sig som en helt ny värld när jag blev föräldraledig. Först ba \”wut?\” och trodde nästan att det inte var på riktigt. Nu har jag på något vis \”vant mig\” vid day time tv…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: