Ont brått hår

Så mycket drama här i kväll. Jag målade om Bossas rum i dag (nu är det jättegult) och när jag skulle skruva tillbaka en sådan där platta som sitter över hålen i väggen hörde jag hur Nils skrek ”VAD GÖR DU?”. Jag stod och petade med en skruvmejsel i ett vägguttag. Nu tänker jag att jag kanske dog och att jag befinner mig i The Matrix.

Sedan hittade jag också så här mycket frisyr i handfatet. Något har hänt!!!

3 reaktioner till “Ont brått hår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: