Anus

Usch, jag har stress-i-magen-mycket att göra på jobbet och känner mig inte så jätterolig som Bossamamma eftersom jag bara ville somna på golvet när vi lekte efter förskolan. Sedan vältrar jag mig visst lite extra i självföraktet eftersom jag just nu sitter och mölar i mig lösgodis framför teve som gör mig arg.

Dessutom gick jag och klippte mig i dag och det blev inte bra. Gick inte till min vanliga frisör som tar 550, utan till en annan som tar 390. Tänkte att det skulle bli som money in the bank, men det blev bara fel. Och då lät ändå mina instruktioner så här: ”Pyttelite i topparna, bara det som är slitet, och så spikrak lugg som slutar ovanför ögonbrynen”. Inte så svårt för en frissa, väl? Men hon ba: klippetiklipp flera centimeter på längden och någon slags amorbåge på luggen. Följt av frågan ”vill du ha det lite flikigt?”. Buhu. Och så var hon så himla snäll och gullig att jag inte hade hjärta att säga något.

Jaja. Får väl ha på mig min nya enhörningsmask i morgon. Erkänn läskig.

8 reaktioner till “Anus

  1. Gillar masken!Och befinner mig lite i samma trötta äta godis-fas tyvärr. Därför hinner/orkar jag aldrig skriva inspirerade kommentarer på din blogg trots att jag läsar och älskar allt!Ja frisörer. De lyssnar bara inte. Man får göra som mina mamma, hon tröttnade på att de aldrig låter blir att hårdföna och spraya håret till en gigantisk boll, så hon säger att hon är hyperallergisk mot hårspray och andra produkter. Då bara klipper de och sen får hon gå. Ofönad och glad!Amorbåge på luggen fick jag också för övrig sist. Man ser så barnslig ut.

    Gilla

  2. Typiskt frisörer att ba' *hehe, jag gör som jag själv vill* också sitter en där med tårar i ögonen. Jag vågar aldrig säga nåt heller, dels pga konflikträdd, dels pga rädd att de ska göra det ännu värre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: