Empatin, då?

Det finns några saker jag aldrig kommer att förstå, tror jag. Som ultramaratonlöpning, housemusik och frukt i mat. Eller att betala flera tusen kronor för ett klädesplagg. Eller den utbredda och oerhörda ivern att missförstå ordet hen.

Fast allra mest kan jag inte förstå vandalisering. Alltså att bara förstöra för förstörandets skull. På väg till jobbet i morse märkte jag att min handbroms inte funkade. Stannade och upptäckte att sladden blivit klippt. Vad är det för härlig rush of blood to the head man får av att paja någon annans grej så här? Vad är det för kick? Snipp-snipp med saxen och … sedan då? Fattar inte :/

2 reaktioner till “Empatin, då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: