Allt jag tar i blir till bajs

Det här med att man blir lite känslig som gravid? Det är inte bara en myt, va? Blev typ sågad på ett internt möte nyss och känner att jag vill dränka mig. Eller åtminstone lämna jobbet och gå ut och skrikgråta/snorgrina. Ifrågasätter just nu om jag ens ska ha det här jobbet. Jag är ju så dålig på det.

Resten av dagen ska jag bara lyssna på sådant här. Om någon har en passande låt att lägga in får ni gärna göra det.

5 reaktioner till “Allt jag tar i blir till bajs

 1. Jag som icke-gravid skulle nog känna för att dränka mig/stortjuta efter att ha blivit hårt kritiserad på möte… så det är nog inte bara en hormonell fråga nej, självkänslefråga kanske? Ännu värre i så fall. Uuuh.Men gråt på. Känns ju alltid bättre efteråt då. Och så inser en att det finns massa annat som man är grym på. Stor kram!

  Gilla

 2. Gud vad jag känner med dig i detta. Det är väldigt jobbigt att få kritik oavsett hur den läggs fram. Men vet du – du är visst bra på ditt jobb och ska vara där. Annars hade du inte fått jobbet från början och det skulle märkas mycket tydligare om du inte kunde ditt jobb. Skönt att det är fredag i alla fall, du får gå hem, gosa ner dig i soffan och ta något gott att dricka och äta, och vila ordentligt sen. Hoppas det känns bättre snart!

  Gilla

 3. Men usch, så känner jag också vid jobbrelaterad kritik. Det känns dock värst precis när det händer och brukar gå över rätt snabbt. Hoppas det gör det för dig också.

  Gilla

 4. Gulliga ni! Jag tror att jag kanske överdrev vad som hände. Jag blev inte så mycket sågad som att jag fick veta att det jag förberett kunde göras på ett bättre sätt. Personen sa inget dumt eller så. Jag är bara så himla känslig…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: