Era dumma jävla as

Gud, jag är så trött. Förstår inte varför jag inte går och lägger mig. Sitter och slöglor på Zodiac som jag ändå inte tänker se klart (pga slutar jättesent och har sett den förut) och äter lösgodis och blir helt sur (som i motsatsen till basisk) och risig i kistan och tandköttet.

Gå och lägg dig. Gå och lägg dig. Gå och lägg dig.

Går och lägger mig.

Ska bara avsluta med den här, som jag snor från Anna Sahlins (ej sångerskan) Instagram. Nuff said, liksom:

2 reaktioner till “Era dumma jävla as

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: