Tips var det här!

Om man läser detta nästan i realtid hinner man med mitt första tips av två på temat ”par i damer”. I kvällens Två på resa på SVT2 klockan åtta, alltså om en kvart, medverkar Shima Niavarani och Lina Thomsgård. De åker till London tillsammans och det måste ju vara helt fruktansvärt sevärt med tanke på hur övergrymma de två är. Älskade Shimas sommarprat och Lina har ju liksom startat Rättviseförmedlingen. Nuff said.

Podden En varg söker sin pod må kanske vara lite barnsjukdom:ig, men det känns (efter hittills två sända avsnitt) otroligt lovande. Görs av Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli och de är ju ruggigt smarta och roliga. Ett härligt alternativ om man till äventyrs skulle tröttna en aning på konceptet ”två män i en podd”.

3 reaktioner till “Tips var det här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: