OBS: la upp en bild på upplyst gran på sin Facebooksida

Jag minns inte alla gånger jag haft ångest, men i dag har jag tänkt på att jag haft det just på jul flera gånger förut. Trycket  i bröstet/svalget, känslan av meningslöshet, den omotiverade ilskan. Ni vet. 

Det blir i alla fall bättre med tiden. Jag är bättre på att hantera det nu än förut. Sitter till exempel för mig själv och spelar dataspel och lyssnar på podcasts (Crazy town) i stället för att spela Twister och whist med resten av familjen. Vet att det går över och att det är bäst att bara vänta ut det, för mig själv.
I alla fall: såg en sak på Aftonbladet.se som inte motade den omotiverade ilskan eller känslan av meningslöshet i grind. Det här:
Jag vet att det är att slå in en öppen dörr, men alltså vad fan. Madeleine sa ”Happy Holiday”. Och så la hon upp en bild på en gran. Gngnggggg. 

2 reaktioner till “OBS: la upp en bild på upplyst gran på sin Facebooksida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: