Något generaliserande lista, men den är min

Jag har glömt att berätta att jag var en hårsmån från att bli påkörd i går.

Var på väg hem från jobbet och skulle just promenera ut på ett övergångsställe när en bil som först saktat in (vilket jag antog betydde att föraren såg mig) trampade gasen i botten så att jag fick hoppa tillbaka. Hann se att hen som körde bilen satt och sms:ade samtidigt, vilket väl var anledningen till den initiala inbromsningen.

Jag blev så jävla rädd.

Detta föranleder en utökad lista över personer jag hatar:

* Gubbar.
* Folk som kör bil.

En tanke på “Något generaliserande lista, men den är min

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: