Perfekt storlek och massa fack på insidan

Jag köper nästan alla mina kläder + skor och väskor (alltså jag köper ju inte en massa väskor, men ibland går en sönder och då köper jag en ny) second hand eller på Asos. Men nu har jag testat något nytt. Asos Marketplace. Det är som Asos egen version av Ebay ungefär. Det är begagnat och nytt från hela världen och man betalar med Paypal och kan läsa recensioner om användarna.

Jag beställde en sådan här väska för en vecka sedan och i dag kom den. 
Den är så fin och levererades i en väskpåse (heter det så?) och den känns ännu bättre IRL än på annonsbilden. Hade jag varit en mindre ängslig bloggerska hade jag skrivit något om att den kommer att få följa med mig på massa kul. 

3 reaktioner till “Perfekt storlek och massa fack på insidan

  1. Så snygg!!Vågar dock inte gå in och kolla Asos Marketplace pga lär hitta för mycket snyggt.Jag köper nästan alla kläder på Tradera. Andras garderobsrensingar och felköp är min lycka 🙂

    Gilla

  2. Den är verkligen jättefin, men nu har ett handtag lossnat, så jag är inte lika nöjd längre. Det går att banka fast igen, men bådar väl för rätt dålig kvalle tyvärr…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: