Emil and the vampire slayer

Vojne, alltså. Jag har tappat räkningen på hur många gånger vi vabbat i år. En hade ju hört att barn är sjuka ”jämt” mellan 2-3 års ålder och att januari-februari är allra värst, men det gäller ju inte för oss har jag tänkt. Aja. Hon är piggare nu än i går och febern är borta, så i morgon gör vi ett nytt försök på jobb och föris.

Hur som helst: två stora grejer har hänt i dag. Milstolpar! Episkheter!

1: Bossa har fått sin tredje kusin. Min bror, eller ja min svägerska, födde tidigt i morse fram ett gossebarn som ska heta Emil. Det gick fort (ett par timmar efter att de åkte in var han ute) och alla mår bra och jag längtar efter att få träffa honom. Synd att de bor i Tyskland.

2: Jag har bestämt mig för vad jag ska tillbringa vänteveckorna med. Alltså tiden från att jag slutar jobba till dess att Bubba kommer. Förra gången läste jag alla Harry Potter-böcker. Den här gången ska jag: kolla på Buffy the vampire slayer. Har aldrig sett det och det har känts som en sorg.

7 reaktioner till “Emil and the vampire slayer

  1. Johanna – har hört att den är life changing, så jag har sjukt höga förväntningar. Sandra – de bor i Altbach, utanför Stuttgart. Jag är där alldeles för sällan.

    Gilla

  2. Ååå kusin! Bäst! Det är väl ändå ganska lätt att flyga till Stuttgart? Och min syster (som du mött) är besatt av Buffy. Hehe. Jag har bara sett sporadiskt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: