Den svullna

Nådde en ny lägstanivå i dag på lunchen när jag spillde så mycket thaisås på mig att jag blev tvungen att köpa en ny t-shirt. Ser redan ut som ett svettigt härke för jämnan, men hel och ren kan jag åtminstone försöka vara.

Köpte min första gravid-tischa och insåg att … jo, det finns en poäng med att handla på mamma-avdelnigen. Rätt skönt att ha en tröja som går ner över magen och inte visar den_stora_byxmudden som alla andra t-shirtar gör på mig nu. Även de jag lånar av Nils.

Men orka köpa en hel garderob med mammakläder. Gör någon det?

Jag står ut med att känna mig ful i ett halvår i stället. Och tittar på min garderob med fina klänningar med markerad midja som jag ser på de två flaskorna champagne som står i kylskåpet. Mmm, en dag … mmm.

4 reaktioner till “Den svullna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: