Är nästan avundsjuk på mig själv nu, för det ska bli så gött

Hej, Bossa verkar vara helt återställd i dag och i förmiddags vinkade jag av min familj som ska fira påsk hos svärisarna i Halmstad.

Själv har jag gjort en – för att vara jag – helt otrolig shoppingspree på stan (köpte bland annat mjuka och sköna gravidkläder, vilka syns på bilden ovan där jag i övrigt ser helt galen ut, smink, bok och saker till BB-väskan) och fixat en tomatsås med jättemycket vitlök, parmesan och mozarella som just nu står och puttrar på spisen. Den ska jag snart äta med basilika, mer parmesan och spaghetti. Sedan tänker jag tillbringa resten av helgen, till på måndag, i soffan med böcker och tv-serier och goda saker att stoppa i käften.

Jag älskar min familj, men GUD VAD SKÖNT det ska bli att ha en ensamhelg hemma i lägenheten.

2 reaktioner till “Är nästan avundsjuk på mig själv nu, för det ska bli så gött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: