Status

Jag vaknade av ont i livmodern/mensvärk vid fyra i natt och låg vaken fram till halv åtta med oregelbundna, ej jättesmärtsamma, värkar/sammandragningar. Trodde verkligen att det var på gång och kände skräck, förtjusning och lite bitterhet på en och samma gång. Bitterhet pga tanken på att bli snuvad på ensamdagarna, de andra känslorna pga uppenbara anledningar.

Men nu har det lugnat ner sig nästan helt, så det var nog falskt alarm. Nils och Bo har lämnat lägenheten och jag tänker läsa så långt jag kan i den här innan jag antingen somnar eller får värkar igen. Spänningen!!!

8 reaktioner till “Status

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: