I heart John Vanderslice

Trogna bloggläsare kanske vet hur jag friade till Nils. Kort recap: det var i februari 2008, Nils favoritartist John Vanderslice skulle spela på Pustervik och jag såg ett gyllene tillfälle att göra något minnesvärt.

Jag mejlade John och frågade om han kunde tänka sig att fria till Nils mellan två låtar. Det kunde han och vi styrde upp att vi skulle ses backstage före konserten. Han fick en ring av mig och så höll jag tummarna. Vi hade inte pratat om att gifta oss och jag visste faktiskt inte riktigt vad Nils skulle tycka om mitt förslag. Men jag tyckte att det skulle bli så roligt att testa.

Hur som helst, mellan två låtar ställde John frågan ”do we have a Nils Björnsson in the audience” och så drog han upp en vettskrämd Nils på scenen och sa ”will you marry Mary” och drog fram ringen. Det framgår inte av videon, men Nils sa ja och det var så himla fint alltihop.

Allefall! När John skulle ge ut en ny skiva häromsistens så gjorde han Kickstarter-projekt av det. Nils bidrog med en slant och passade på att skriva till John hur det hade gått för oss, med barn och allt. Och i går kom leveransen med posten.

Nya skivan och en specialutgåva där han tolkar Bowies Diamond Dogs och så lite konst.

Och det finaste av allt. Hälsning från John!

Och dedikationer. En till Bossa …

… och en till Bubba. Så fint!

4 reaktioner till “I heart John Vanderslice

  1. Han ÄR så himla fin verkligen. Vi har sett honom live massor av gånger och han pratar alltid mycket med publiken och är så mysig. När vi sett honom i Göteborg efter frieriet har han frågat efter oss och dragit upp oss på scenen och kollat läget.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: