Trötthetens höstgarderob

Det är lite mosigt här nu, för jag är så fruktansvärt trött jämt. Eller sliten eller utmattad eller något. Dagarna går bra, men när barnen har lagt sig och jag borde ta tag i allt det roliga som finna att göra i huset så går kroppen in i strejk. ”Jag tror att jag börjar bli sjuk”, säger jag varje kväll till Nils, men så känns det helt okej dagen därpå igen.

Men det blir inte mycket gjort. I går somnade jag när jag nattade Bossa och somnade om igen på soffan när jag tagit mig ner till vardagsrummet för att kolla på en film med Nils. Gav upp och gick och la mig. Kanske lider jag brist på något? Sådant kan man testa själv nuförtin, va? Med sådana där DIY-kit från apoteket?

Annars då? Jag bannar jag mig för att jag någonsin köper nya kläder när det går att hitta så himla bra grejer second hand. Speciellt till barn. Kolla:

Fodrad pilotjacka till Bo.

Lagom varm overall till Ben.
Och kängor (tydligen COWBOYBOOTS) som är så bra att de får vara på jämt, även i soffan.

Totalsumma: under 200 kronor. Allt från Emmaus på Backaplan.

Nu ska jag dricka upp kaffet, lägga Ben för förmiddagslur och gå till Bossa i vardagsrummet och kolla om hon har fler frågor om var bebisar kommer från. Jack har precis fått en lillasyster (GRATTIS MANGANS!!!) och hon har har börjat undra. Spännande. Att bebisarna bor i mammas mage köper hon inte. Jo, att lillebror gjorde det, men ingen annan.

4 reaktioner till “Trötthetens höstgarderob

  1. kör stenhårt på c-vitamin och d-vitamin såhär i höst-tider… hört att man håller sig frisk och glad av det. återstår väl att se om det funkar. men placebo-effekten är väl den bästa effekten 😉

    Gilla

  2. Zara – tack för tips! Jag ska också testa d-vitamin. C får jag nog i mig tillräckligt av min sjuka clementinkonsumtion. Äter cirka tio om dagen. Johanna – jag med! Det är katter och grejs.Olga – det gör jag. Så himla skönt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: