Pirret

Jag sitter här och är lite nervös för helgen. Ewonne kommer till Göteborg och ska bo hos mig och jag har aldrig träffat henne och tycker att hon verkar vara en fantastisk mänska på flera vis, vilket gör att jag såklart går in i ”hon kommer inte att tycka om mig”-mode. Kan inte hjälpa det. Blir alltid så.

Men förutom den gamla tröttsamma betingade reflexen så känns det som ett kul pirr. Vi ska ut och käka och Sofia kommer att vara med oss på lördagen och vi ska bruncha och jag ska laga mat och så ska vi spåna idéer kring en rolig och bra grej.

Fan vad kul det kommer bli.

Om de tycker om mig.

För att take my mind of things gjorde jag min första bloggheader. I paint såklart.

Det gick jättefort!

Eller: jag kanske borde öva lite på vahettere design? 

8 reaktioner till “Pirret

  1. Snyggt! Hoppas du får en jättehärlig helg. Att v 44 är höstlov kan ju vara bra att veta men inget du behöver bekymra dig om på riktigt än på ett par tre-fyra år. Då blir det ganska svart på vitt att antal semesterdagar understiger skolans lovdagar… barnenpåfritidspålov=dåligförälderkram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: