Nyläst

Andra boken jag läst sedan sist är Det är så logiskt alla fattar utom du av Lissa Bjärbo. Den minns jag mer av! Den handlar om Johan och Ester och kärlek och vänskap och de är 16 år och allt är möjligt och omöjligt.

En mening om varför en ska läsa boken:

För att karaktärerna är så välskrivna att  de sätter sig i huvudet på en länge efteråt och för att när jag började läsa den så ville jag inte sluta, för jag undrade verkligen hur det skulle gå för Johan och Ester (mest Johan).

En mening om varför en bör undvika den:

För att man kanske är cynisk och tror att jag är partisk eftersom jag känner Lisa lite?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: