En serie lite osammanhängande bilder från i dag, häääng med

I dag var jag utomhus med småglinen redan under förmiddagen. Det är nästan unheard of!

Men så hade vi goda skäl, också. Skulle ju till vår nya BVC vid Kyrkbytorget. Det var sexmånaderskontroll för Bubba, men Bossa hängde med och höll ställningarna (dvs höll låda). 

Hemma igen åt vi lunch. Sallad med bönor och grejs till mig, snabbisar och sojakorvar till Bo som gjorde en helt ny take på mjölkmakaroner. 

Efter mat kommer ofta bad. 

Sedan valde Bossa VARMA KLÄDER, för hon frös. Tror att hon börjar bli lite sjuk.

Jag slog in ett paket till en fin vän medan Bo kollade på sin padda (det är tydligen hennes padda nu). Så kul, på tal om padda, förresten. Hon frågade vad jag jobbade med och sedan vad pappa jobbade med och när jag sa att ”pappa är datasnubbe” så sa hon bestämt ”OCH JAG ÄR PADDASNUBBE. JAG ÄR PADDASNUBBE HEEELA DAGARNA.”
Paketet innehöll sådana här strumpbyxor och det var Cathrin som fick dem. Cathrin kallas ju Katten och hon är ihop med Jocke som kallas Knäet. Ni förstår varför detta är en helt genialisk present, va? (Eller är jag lite väl göteborsk nu?)
Mellan lunch och middag gjorde jag mig till med Bossas mellanmål. 

Och så pyntade jag med några krukor som jag spraymålat. Älskar att spraymåla saker. Vill spraymåla dig. 

Ja, och så var jag ute och sprang en sväng (första rundan på cirka två veckor, för jävligt är det) i min funktionströja och med Cathrin och hennes hundar.
Nu ska jag duscha, göra hamburgare och ta ett glas vin. Hej!

8 reaktioner till “En serie lite osammanhängande bilder från i dag, häääng med

  1. Fantastisk present utifrån kontexten, ju! OBS – är också göteborgare, det bör tas i beaktande. Fantastisk present även utan kontexten i och för sig. Var är de köpta?

    Gilla

  2. 1. Bubblas min på första bilden, jag dör med Olga!2. Paddasnubbe, dör igen3. Strumpbyxorna, dör pga måste ha4. Du kan få spraymåla mig nån dag, känner att jag skulle behöva en färgdusch

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: