SkönT hem

Hej! Vi är så himla förkylda här, mest jag, så det blir inte så mycket gjort. Men lite ändå. Under helgen har Nils till exempel varit på Ikea och köpt de här skåpen och skruvat ihop. Jag är mycket nöjd över att ha turkosa omklädningsrumsplåtskåp i hallen. Ett till varje Hellbjörn. 
Och så har han inlett projekt ”klä om köksstolarna”.
Jag, å min sida, har gjort en anslagstavla …
… och en liten vimpel. 
Men framförallt har jag tapetletat och jag tror att jag har hittat vad vi behöver! Den enda ”större” grejen vi vill göra i huset är att tapetsera om den mönstrade väggen i vardagsrummet.
Jag vill ha den här …

… eller den här. 
Men Nils säger att de är för mörka! Jag tycker att de är helt perfekta. Vi får se hur vi tar det vidare. Om någon har lust att ge mig vatten på min kvarn är det helt okej!

10 reaktioner till “SkönT hem

  1. Men oj, vad effektiva ni är, trots förkylning! Önskar så att vi hade plats för de turkosa skåpen.Tycker den blommiga tapeten! Och jag tror inte den blir för mörk eftersom det är ett fönster mitt i väggen! Lägg en ljusslinga längs fönstret, så blir det extra ljus!

    Gilla

  2. Tror inte någon blir för mörk, men kanske den gröna är något bättre. Eller vad \”för mörk\” nu är, jag gillar att kalla det ombonat, och bara en vägg är det nog ingen fara. Men så älskar jag murriga små 60-70-tals hus också iofs.

    Gilla

  3. Tack för all feedback! Mitt mäktiga mattesinne (ta den populärkulturella referensen om ni kan) säger mig att det måste bli den blommiga tapeten. Tjoho, det var det jag hoppades på!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: