I dag …

… är  mormor här, vilket gjorde ett besök på Lek & Bus-landet mycket mer uthärdligt än i vanliga fall. Kul att hänge sig ordentligt åt ens stora barn, utan att behöva bekymra sig över att någon ska stjäla ens lilla. Dessutom: kolla vad högt jag kom på Vulkanen!

… råder undantagstillstånd vad gäller nästan allt. Bossa har precis sänkt sin andra välling för kvällen (hon nattas av mormor as I blog) och hon kommer ej att borsta tänderna efter den. Och så här såg dagens mellanmål ut.

… har Ben börjat med tofs.

… ska jag förhoppningsvis återuppleva en av mina topp tre konserter någonsin. Om jag orkar hålla mig vaken. Tydligen ska Pustervik visa matchen först, så Youth Lagoon går väl på vid 23-rycket. Ujujuj. Sa tant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: