Fler svar

Jenny har massor av frågor. Så här säger hon:

Är helt pepp på att få fråga! Älskar din blogg så himla mycket, den ligger på topp fem av de runt 100 jag läser. Här kommer mina frågor:

1.) Blev tvåbarnslivet som du trodde?
2.) Har du något mål med din träning?
3.) Svar på alla frågor du själv ställde!
4.) Ni verkar göra som vi gör på helgerna – en sovmorgon var. Dock märker vi att först sover en till ca tio, sen går det en timme och då ska Fimpen sova, vilket innebär att dagen startar typ klockan två och det är så himla ovärt. Det kanske ändras när vi flyttar till hus och inte måste ut på stan tillsammans för att göra något med helgen, utan kan hänga i hus och trädgård. Hur resonerar ni?
5.) Kan du inte ta lite bilder i och på huset?
6.) Dina topp fem-bloggare?
7.) Läser du några bloggar du skäms över?
8.) Kan inte ni sälja ert hus och flytta ut på landet och bli grannar med oss?

Men hallå, du är ju en av mina absoluta favvosuperbloggar ju. Blir generad av ditt beröm här.

Okej, here goes:

1. Nej, det blev bättre. Trodde att det skulle bli sömnbrist, syskonsvartsjuka, nästan-skilsmässa eller krig. Typ. Men det blev väldigt fint bara. Till en början. Sedan, efter sex veckor, blev jag ensam med båda barnen och hade ingen barnomsorg i en månad och då gick jag in i en depression. Men det gick ju över med lite piller.
2. Jag har några klänningar jag vill komma i och så vill jag kunna dra mig upp till stående, från liggande på rygg, utan att ta i med händerna. Samt några andra ursvåra magövningar som Cassey Ho gör och som jag aldrig riktigt får till. Ser framför mig att jag har ett core (vad det nu egentligen är?!!!) som en jävla stridsvagn till våren ungefär.
3. Ouch, I shoulda seen it coming. Aja: Vad tjänar jag? 34 000 Vad röstar jag på? F! Hur mycket väger jag? 68 Vilken är den godaste ölen? Gustafs finger. Varför är jag så ängslig? Arv, uppväxt och miljö, gissar jag. Mest uppväxt. Vad tycker jag om overnight oats? Så himla bra! blir mätt länge och det smakar inte läbbigt som jag tycker att gröt gör.
4. Sömnen, denna ständiga källa till dålig stämning! Vi tar varannan natt vilket betyder att antingen är en av oss pigg och den andra supertrött eller så är vi båda supertrötta pga tidigare nätter. Vi är aldrig pigga samtidigt. Aldrig i balans. För att inte tala om hur mycket det tjafsas (särskilt i början) och vem som fått sova minst = vem det är mest synd om. ”Jag var vaken mellan tre och fem”, ”jamen sedan fick du i alla fall sova sammanhängande till nio”, ”ja, men hade du lagt dig tidigare så hade du…” osv i all evighet.
Att ta varannan sovmorgon på helgerna innebär, precis som du säger, att dagarna kommer igång rätt sent. Vi brukar dessutom köra att den som gått upp tidigt får gå och lägga sig när den som har sovmorgon går upp. Så ibland är vi inte redo för en ny dag förrän en bit efter lunch. Men jag tycker att det är okej. Det får vara så nu. Att ha de här gluggarna av sova-tills-man-vaknar-av-sig-själv att se fram emot är så himla viktiga för hälsan, relationen, välbefinnandet och säkert även utseendet att det måste få gå före ”umgås hela familjen” just nu. För hur kul är det att umgås allihopa när minst en av oss är så trött att hen knappt kan formulera en trevlig mening? Nä, vi har någon slags underförstådd överenskommelse om att vi inte planerar in någonting före klockan 13 på helgerna.
5. Jag ska! Har bara inte kommit mig för. Men jag vill och ska.
6. Just nu är det du, Linn, Hanna, Josefine och Sandra. Men jag gillar alla i min läslista till höger väldigt mycket.
7. Nej, jag gör nog inte det egentligen. Jag har några jag läser som jag inte har i min lista till höger, men det är mest för att jag inte känner att jag behöver läsa dem jämt (Spiderchick, bloggkommentatorerna och några till). Men jag skäms inte för att jag läser dem.
8. Åh, det hade varit något det! Sitta på punschverandan och gaffla och bibba.

3 reaktioner till “Fler svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: