Tiden: frys dig

Jag är så jävla lycklig. I morse satte jag (eller en barnmorska dårå) in en spiral (koppar blev det till slut) och det var inte så hemskt som jag mindes det och nu efteråt känns det ingenting. Lillebror ligger och sover på övervåningen och jag har lagat världens godaste tomatsås som jag ska äta med spaghetti och New girl. Jag ligger helt perfekt till i min menscykel för att inte vara deppig. Nils är fin och Bossa är fin och framför allt så är den här, veckan jag har väntat på sedan i våras någon gång: Liverpoolveckan.

På torsdag åker jag och Nils HELT UTAN BARN till London och vidare till Liverpool för att gå på Jamie Oliver-restaurang, kolla fotbollsmatch på Anfield, dricka massor av öl, bo på hotell, köpa ihjäl oss på second hand-butiker (verkar vara ett vintagemecka, Liverpool) med mera med mera med mera.

Just nu är allt perfekt.

11 reaktioner till “Tiden: frys dig

 1. Fy fan vad fint att läsa!Jag ställde inga frågor. Vill ändå bara betona att jag läser dig jämt och du är bästa bloggaren. Därför behövdes inga frågor. Ju!Ha så himla fantastiskt i Liverpool!

  Gilla

 2. Vad härligt! Åka bort några dagar är ju så sjukt värt. Vad bra också att det itne gjorde ont. jag är rädd för kopparspiral eftersom min kompis sa att hon höll på att dö av smärta (lite överdrivet men du förstår) när hon satte in en.

  Gilla

 3. Vad härligt! Åka bort några dagar är ju så sjukt värt. Vad bra också att det itne gjorde ont. jag är rädd för kopparspiral eftersom min kompis sa att hon höll på att dö av smärta (lite överdrivet men du förstår) när hon satte in en.

  Gilla

 4. Vad härligt! Åka bort några dagar är ju så sjukt värt. Vad bra också att det itne gjorde ont. jag är rädd för kopparspiral eftersom min kompis sa att hon höll på att dö av smärta (lite överdrivet men du förstår) när hon satte in en.

  Gilla

 5. Vad härligt! Åka bort några dagar är ju så sjukt värt. Vad bra också att det itne gjorde ont. jag är rädd för kopparspiral eftersom min kompis sa att hon höll på att dö av smärta (lite överdrivet men du förstår) när hon satte in en.

  Gilla

 6. Frida – det är det!!!Mirjam – jag var inbokad på att sätta in en hormonspiral, men bokade av den tiden pga det där med hormonerna. Jag vet att det ska vara \”bara pyttelite\” hormoner och det verkar ju asgött att bli av med mensen helt, men … jag vågar inte messa med mina hormonivåer. Blir deprimerad lätt nog som det är.Johanna – jag har satt in spiral två gånger förut och då trodde jag att jag skulle dö. Men third time's a charm!

  Gilla

 7. Åh jäklar vilken härlig vecka! Och att slippa deppovic när man är på resa. Jag har lyckats pricka in veckan innan mens på nästan alla resor vi gjort ihop och därmed gått runt och varit ledsen/lättirriterad/deprimerad nästan varje gång men krampaktigt försökt vara glad eftersom jag vetat att jag borde vara det egentligen. Slut på ego-prat. Fan vad kul med resan. Ser fram emot bildkavalkad från detta!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: