Framme, mumsigt

Efter försenat flyg till Heatrow, biljaktsgalen taxiresa (för 100 pund, ledsen smiley) till Euston station, inställt tåg pga vädret, väntan på nästa tåg till Liverpool, promenad till hotellet, illamående och huvudvärk pga anspänning, ett försök på öl pga MÅSTE PASSA PÅ, insikt om att kroppen inte orkar, i säng före 22, TOLV TIMMARS OAVBRUTEN SÖMN, bagelfrukost på hotellrummet och en liten dusch så mår jag som en bättre version av mig själv och är nu så inni redo för att ta mig an den här stan. Tjoho!

Bifogar socialrealistisk bild på vårt lägenhetshotellskök.

En tanke på “Framme, mumsigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: