Nyläst

Jag läste Cirkeln för flera år sedan, i min förra bokcirkel, och har aldrig kommit till skott med fortsättningen. Men nu när det pratas så mycket om sista boken i trilogin blir man ju sugen! Så på resan till och från Liverpool klämde jag den här. Och det var absolut inget problem, trots att den är över 600 sidor tjock, för uj vad spännande och lättläst den var. Nu måste jag nog köpa sista delen i dyr-upplaga, för jag orkar nog ej invänta pocketutgåvan.

En mening om varför en bör läsa boken:

För att fatta handlingen i bok ett och tre, yo,

En mening om varför en bör undvika den:

För att man kanske är en sådan där som inte vill gå på hajpen.

En tanke på “Nyläst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: