Ännu mer svar

Maja säger:

Hej!
Jag gillar din blogg massa! Bor också på Hisingen, heja!
Jag undrar också över det där med att skaffa syskon. Jag mådde konstigt och ängsligt efter min bäbis och är rädd för att må så igen (tror inte att det var depression, bara sömnbrist och hormoner) trots att jag vet hur underbart det är med barn.
Hur tänkte ni och hur blev det?

Hur tänker ni dela föräldraledigheten denna gången?

Också en sista… favorit-jullåt?

Hej! Tack för fina orden! Var på Hisingen bor du? Jag gillar att bo på ön, men har inte så stor koll på omgivningarna. Har du några tips? Grejer att göra med barn? Bra kvarterskrogar?

På fråga 1 svarar jag här. Angående föräldraledighet så tänker vi dela lika även denna gång. Det blir nog cirka 10 månader var.

Favoritjullåt, hmm. Jag gillar väldigt många jullåtar. Måste nog göra en spotifylista! Vi ska ju fira jul hemma hos oss och allt. I alla fall, jag tycker nog bäst om ”12 days of christmas” och ”All I want for christmas is you” eller ”Fairytale of New York”. Egentligen är alla jullåtar bra.

Sofia säger:

Vad önskar du dig i julklapp? Vilken julmat gillar du mest? 

Jag önskar mig en yogamatta, hantlar eller kettlebells i olika slags vikt, Bea Uusmas Expeditionen (den feta varianten, med bilder), en överraskningsresa eller överraskningskväll inklusive barnvakt, en bra resväska med hjul, nya Doctor Martens, fina uppläggningsfat som är eller ser ut att vara från 50/60-talet, en ny mixer med tillhörande stav eller till och med någon slags hushållsassistent. Vi vuxna ska dock inte byta klappar i år, så jag tror att jag får jobba på den här listan på egen hand.

Jag tycker bäst om stompen (ett bröd mamma alltid bakar till jul; kan vara en dalarnapryl), skinkan, köttbullarna, lussekatterna och chokladkartongerna.

Sandra säger:

Jag håller med tidigare kommentarer om att din blogg är så himmelens bra. ÄLSKAR den. Jag undrar följande: 1. Funderar ni någonsin i banorna att flytta ifrån Göteborg eller är ni där för att stanna? 2. Tänker du gå all in när det gäller trädgård och odling och allt sånt gött till vår och sommar? 3. Funderar ni någon gång på fler barn eller känner ni er sådär biologiskt lugna med de två härliga barn ni har redan?

Men stop it! Du är ju en av mina absoluta favoritbloggare ju.

1. Vi vill gärna bo utomlands en dag. Är ungefär överens om var, men vill inte jinxa genom att prata om det än. Det ligger några år framåt i tiden.

2. Haha, jag hoppas! Jag har ingen aning om huruvida jag är kapabel eller ej (har aldrig lyckats särskilt bra med krukväxter till exempel), men jag ska försöka! Tänker som minst odla sallad, morötter, luktärt, potatis, gräslök, rädisor och … kommer inte ihåg nu. Tulpaner har vi redan satt!

3. Vi är väldigt biologiskt lugna med de vi har.

En tanke på “Ännu mer svar

  1. Hej igen!Jag bor nära Hjalmar Branting. Hm, Hisingstips… Ramberget och Keiliers park är fint. Fin bladskog, en lekpark och en utkiksplats (och så kan man gå/åka bil hela vägen upp på berget och få ännu bättre utsikt). Mitt barn är bara 1 år så jag vet inte så mycket om bra barnplatser och så men har hört om en bra 4H-gård någonstans i anslutning till Hisingsparken. Promenera vid vattnet vid Eriksberg/Lindholmen och kanske ta gratisfärja över till Linné (kanske kul för en Bossa, iaf färjedelen?). Annars har vi hängt på öppna förskolan vid typ Wieselgrensgatan en del.Och kvarterskrogar… Du bor nog en bra bit från mig men vi hänger en del på Tildas på Herkulesgatan. Mycket trevlig personal och god och billig och fet mat!Hoppas ni ska trivas!/Maja på Hisingen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: