Jag älskar mina barn, men

Undrar när nätterna med Ben kommer att ta knäcken på oss. Känns som lite halvnära just i dag.

Det är inte det att han fortfarande äter om nätterna. Jag skulle gladeligen mata honom nattetid tills han blir fem om han bara somnade om efter maten. Nu … gör han inte det. I natt fick han en flaska vid två. Sedan var han vaken till någon gång efter fyra. VARFÖR ÄR DET PÅ DETTA VISET?

Det är väl synd att säga att vi blev bortskämda med Bo, eftersom hon hade kolik och skrek mellan 19-04 de tre första månaderna. Men hon började faktiskt sova hela nätter runt halvåret. Jag hade hoppats att Ben också skulle… Men äsch, this too shall pass antar jag?

Bonusinfo: förutom att jag är bortom alla gränser trött i dag så har jag båda barnen hemma pga förkylning hos den stora.

Det är ju så gott att sova. Varför vill du inte göra det på natten?

2 reaktioner till “Jag älskar mina barn, men

  1. Är han ledsen när han är vaken eller är han bara vaken och nöjd?För om han är vaken och nöjd kan han väl få ligga i sin spjälsäng och jollra tills han börjar bli trött?Så brukade jag göra förut. Då slipper man i alla fall aktivt söva i 2 h, och kan vänta ut och snooza lite under tiden.Det kommer ju gå över, men när vet jag såklart inte. Tyvärr.

    Gilla

  2. Han kanske skulle vara nöjd med att ligga och snacka en stund? Det borde vi testa. Måste dock få in en madrass eller något i hans rum så att vi kan vara nära till hands om han tröttnar på att vara ensam.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: