Älskade barn, du gick sönder lite

Oh lawrdz vilken dag. Kort efter att jag skrev morgonens inlägg ringde de från Östra och sa att de kollat på röntgenplåtarna igen och bestämt sig för att det krävdes mer än bara gips. Så det var bara att packa ihop och åka tillbaka. Den här gången fick jag följa med (hon fick välja igen) och efter två taxiresor, tio timmar på sjukhuset (mest i sängen, med paddan), två antiseptiska duschar, ett jättestort breakdown (ville slita ut droppnålen), ett litet breakdown (vägrade svälja flytande ipren), en operation, ett uppvak, en isglass och tre kräkningar (efter narkosen) var vi hemma igen.

Att se mitt barn sövas var hemskt och mitt hjärta har gått sönder i dag. Bossa har varit så liten och samtidigt så stor. Kämpen. Nu hoppas jag att det inte kommer att göra för ont när armen läker och att vi får ta ut stiften och ta bort gipset om en tre-fyra veckor.

14 reaktioner till “Älskade barn, du gick sönder lite

  1. Usch, stackars liten! Och stackars er föräldrar, kan tänka mig att det är vidrigt att vara med om. Hoppas på snabb bättring!

    Gilla

  2. Fy fy fy! Talar tyvärr av egen erfarenhet av att se sitt barn sövas ner: s-å j-ä-v-l-a jobbigt! För inte tala om fastan innan operationen! Försök tala om för en 3 åring (eller en 4 månaders i mitt fall) att de inte får varken äta eller dricka på x antal timmar 😦 😦 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: