Just nu får hon allt hon vill, inklusive frukost framför teven

Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget. Bossa (och Bossas föräldrar, lite) hade en tuff natt i natt, men hon är vid gott mod. Jag själv blir oerhört lugn när hon har ont och går in i någon slags superstabil vårdar-roll. Men på insidan, och när hon väl kommit till ro/kommit över det värsta onda, har jag PANIK. Jag kryper ur mitt skinn när barna mår dåligt. Fy fan.

Nu ska jag googla lite på sprickor i barnarmar. Eller ska jag det? Kanske är dumt. Är det någon här som har erfarenhet av sådant här? Hur lång tid tar det innan det slutar göra ont och när får man ta bort gipset?

3 reaktioner till “Just nu får hon allt hon vill, inklusive frukost framför teven

  1. Stackars lilla Bossa! Daisy bröt ju benet och läkarna sa att första veckan är värst för barnet. Resten av tiden värst för föräldrarna. Så är det. Det tar en vecka då de har ont och tycker att allt är jobbigt men sedan vänjer de sig och biter ihop. De är så oerhört tappra de små och de läker snabbt som attan. Hoppas Bossa inte behöver gå med gipset för länge. Styrkekramar till er!

    Gilla

  2. Edgar hade en spricka i benet och det tog ca 14 dagar innan det var läkt. Jag lider verkligen med er och hoppas dagarna går fort och effektivt. Känner också igen mig i den där beskrivningen att bli en lugn supervårdare när barnet har ont men få fullständig panik när det är lite lugnare. Kämpa!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: