1. Kolla! Här är en bild jag gillar som jag hittade i min telefon.

Men gud vilken massa kärlek jag fick på förra inlägget. Tack för det, det betyder en massa. Bossa mår bättre i dag, efter en tuff natt med massa smärta. Hon vägrade all meducin vi erbjöd, trots mutor, så det gick åt helvete med sömnen. Men i dag har vi köpt bättre grejer (alvedon i tablettform som man kan smälta ner i glass till exempel), så nu går det bättre.

Hur som helst. Jag vill också göra Lisas lista! Ligger lite efter, men testar att köra ikapp.

Att hitta sådana här bilder i telefonen gör mig glad. Bossa har blivit väldigt intresserad av att fotografera och ibland springer hon  iväg med min telefon och tar bilder. Oftast på lillebror eller mig eller vad helst hon ser i närheten, men då och då arrangerar hon bilder. Som detta stilleben av Brummis i trappa. Som jag väljer att kalla den. Mycket känsla i den.

Det här är en del av Lisas bloggutmaning. 

2 reaktioner till “1. Kolla! Här är en bild jag gillar som jag hittade i min telefon.

  1. Som man kan smälta ner i glass!!! Varför har jag aldrig kommit på det frågar jag mig, genialiskt jö! Vi har prövat i saft men den gubben gick inte. Men glass, så mycket bättre idé. Tack för tips! Och härligt att det går åt rätt håll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: