4. Kolla! Här är en bild från mitt vardagsrum.

Så här ser det ut precis nu. Grejer överallt. Mest leksaker, men också massa pappersklipp (Bo pysslade förut), julpynt, babysitter, babygym, bumbo, två soffor, en öppen spis, en vägg med massa böcker och tavlor på, Nils datahörna, en fondvägg som vi ska tapetsera om (med tapeter från William Morris om jag lyckas övertala Nils, tack för tips Jenny) och det som jag har närmast mig: datorn, två babymonitorer och en skål med popcorn. Jag älskar detta rum. Ännu mer när det är städat och plockat, men ändå.

Det här är en del av Lisas bloggutmaning. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: