8-14 i utmaningen som jag visst halkat efter i något alldeles

8. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att hångla med en författare

James Franco. Jo, han har visst skrivit böcker
9. En grej jag skulle vilja vänja mig av med

Min superkänsliga hörsel vad gäller andra människors ljud. 
10. Kolla! Här är en bok som jag tycker är snygg

Den här, som jag läste jag ut i går, tycker jag är fin. 
11. Den bästa grönsaken är ju som vi alla vet

Här hade jag velat säga avocado eller tomat, men det är ju tydligen inga grönsaker säger Lisa. Så då säger jag blomkål, för den är så god att dippa eller köra i ugnen med smör, salt och parmesan. En bra basgrönsak, så att säga. 
12. Hepp! Dagens tv-tips
Jag har faktiskt ett riktigt bra tv-tips! Min vän från London, Michael, berättade för mig om sidan filmon.com, där man kan titta på engelsk tv live helt gratis. Jag som till exempel älskar alla sådana där lifestyleprogram som går ut på att folk köper en lada och renoverar och säljer eller där folk ska flytta till en plats på landet, kan med fördel koppla datorn till teven och låta Channel 4 stå på i bakgrunden hela dagen. Ja, inte när Bossa är hemma så klart, för då ska det ju vara Diego eller Rolie Polie olie, men annars så. 
13. Kolla! Här är en bok som jag tycker är ful

Det är väl inte helt säkert att Sandra Beijers debutbok verkligen ska se ut så här. Men arbetsutseendet på den faller mig ej i smaken alls. 
14. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att byta liv med någon i en tv-serie

Kanske Claire Fisher?

Det här är en del av Lisas bloggutmaning. 

4 reaktioner till “8-14 i utmaningen som jag visst halkat efter i något alldeles

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: