Ack uppväxtort du sköna

Jag har varit med kidsen i Värmland torsdag-söndag för att ge Nils lite egentid. Hade ingen dator med mig och hade ingen lust att blogga från mobilen, så jag var tyst i stället. Gjorde inte mycket väsen av mig alls, men Bossa lekte mycket med morfar. Till exempel i snön.
Nämnd morfar tog ledigt från jobbet på fredagen så att vi kunde hänga hela dagen och bland annat åka till Degerfors för att träffa min farmor och farfar (i bild: farmor). 

Där fick jag till den här gulliga syskonbilden i min farmors och farfars supergamla gungstol. 

Bossa var så nöjd, så, för hon hittade gammelfarfars förstoringsglas. 

På lördagen fick hon godis som hon blev blå av. 

Annat som hände: jag hittade gamla bilder på mig och Liselott. Söt man var. 

Och Ben åkte bil för kanske den tionde gången i livet. 

Och somnade på tåget. 

Men det allra största som hände i helgen är ändå att den här tjocka fina bebisen sov en hel natt utan att äta och utan att vakna och vara ledsen. Från halv åtta till halv sju. Let me here you say P R A I S E. 

4 reaktioner till “Ack uppväxtort du sköna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: