Dagen i bilder

I dag gick jag upp vid sju med Ben, efter en helt okej natt med en flaska mjölk vid ettiden, men inga gråtbryt. Nya ljuva tider! Äter macka gör han också. Storplutten. 
Efter frukost hann jag göra följande innan Nils klev upp: tömma en diskmaskin, fylla en diskmaskin, dammsuga och tvätta köksgolvet, torka rent alla ytor i köket, hänga in en torr tvätt, hänga upp en våt tvätt, sortera och sätta igång en smutsig tvätt samt betala räkningar. Sedan vaknade Nils och jag körde ett Cassey Ho-pass (pilates är så bra för mig, who would have guessed?) och duschade och sedan var det brunch och lille-lunch (han vill gärna äta själv och smörjer liksom in sig med maten, se bild) och sedan …
… drog hela familjen in till stan och gick på Världskulturmuseet. Där finns en mjuk pool som man kan öva på att sitta i. 
Och så kan man pussas …
… och tramsa i caféet. 
Ben somnade efter allt sittande. Fick väcka honom efter ett tag. Nog första gången det hände. 
Sedan åt vi mat på restaurang. När man gör det utan barn kan det hända att man orkar bry sig om huruvida maten var god eller ej. När man äter på restaurang med barn handlar det mer om huruvida det gick bra eller inte. 

Och så åkte vi hem med en jättetrött treåring som var arg på hela världen och så ursäktade jag mig till tvättstugan för att hänga en tvätt. Men jag satte mig också på tvättstugegolvet med en öl en stund. Det gjorde jag. 
Nu ska vi kolla på Hunger games. Jippi!

5 reaktioner till “Dagen i bilder

  1. Vilka söta syskon de är de där två! Och öl i tvättstugan låter som ett genidrag. En 55-årig kollega sa till mig när Harry var bebis att \”Ja nu är du i den där fasen när man gärna går ner till tvättstugan och kör lite tvätt bara för att få vara i fred en stund.\” Med tre numera vuxna barn visste hon vad hon pratade om.

    Gilla

  2. Alltså, öl i tvättstugan låter som en modern version av amerikansk uttråkad hemmafru, skål! Och pilates ja, hade aldrig trott att jag skulle fastna för det.

    Gilla

  3. Vad smart med öl i tvättstugan! Ska komma ihåg att skaffa hus MED tvättstuga när jag blir stor på riktigt och köper ett hus (och skaffar kids då). Och håller med någon ovan om att era ungar är fantastiskt gulliga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: