Trycket över bröstet

Utan att aktivt försöka så har jag prickat in nästan alla min kända ångestdämpare i dag. Hör bara vad jag har gjort:

– Sopsorterat och pantat massa grejs.
– Tagit tag i vår ekonomi genom att göra en lista över alla utgifter på månatlig basis. Tanken är att vi ska ta reda på vad det kostar att ratta runt det här med hus och familj och sedan utgå från den siffran när vi funderar på hur lite vi ska jobba i framtiden.
– I och med ovanstående punkt har jag lärt mig hur det funkar att betala för sin el. Vid 33 års ålder och många år av ”jag vet inte vad vi betalar för nu, men jag bara gör det” har jag fått lite koll på läget. Jag vet att vi betalar tre slags avgifter (abonnemangsavgift, förbrukning och anslutningsavgift) och jag vet vad som är valbart. Gott så.
– Träffat både Ylva och Cathrin som kom på spontanbesök.
– Gått en skogspromenad i rask takt på nästan en mil med Cathrin och hundarna.
– Storhandlat (på nätet) och matplanerat.

Ändå har jag lite ångest. Så dumt.

Ska försöka mota det i grind genom att dunka in ytterligare två ångestdämpare:

– Lägga mig före klockan 22.
– Läsa bok.

2 reaktioner till “Trycket över bröstet

  1. Impad över det där med elen. TRE olika, säger du? Har alltid tänkt mig att det är två. Jag är också en sån som bara betalar och som säger \”nej jag vill inte ha billigare el tack\” när det ringer jobbiga försäljare som vill att man ska byta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: