I dag är en bra dag …

… för Matilda är på jobb i Göteborg och sov hos oss i natt, så i morse fick jag göra en av mina favoritgrejer: bjuda kompis på frukost.

Dessutom städade jag så mycket i går att det inte finns mycket husliga sysslor till mig i dag, så när Ben drog sin andra tupplur städade jag mig själv i stället för hemmet. Jag duschade, la hår- och ansiktsmask, rakade (hela!) benen, filade fötterna och peelade kroppen. Ben sover fortfarande och jag tänker fortsätta själavården med att läsa bok på sängen tills han vaknar.

Eller nä, nu vaknar han. Men ändå!

PS: bilden har mycket lite med inlägget att göra. Egentligen ingenting. Den föreställer Ben när han för första gången i livet äter spaghetti. Eller ”äter” spaghetti.

2 reaktioner till “I dag är en bra dag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: