22-29

22. Kolla! Här är en favoritbok från min bokhylla.

Jag älskar Harry Potter-böckerna. Att läsa dem fyller mig med samma lugn som jag får när jag viker tvätt, betalar räkningar, odlar saker, lagar mat eller planerar resor. Jag kan läsa dem om och om igen och jag längtar efter dagen då jag kan läsa dem högt för Bossa. 

23. Hepp! Dagens musiktips.

Way way back var jag så ihärdig med ny musik. Då, när det inte ens fanns internet att leta på, så tog jag pride i att hitta nya artister och att sprida kärleken vidare. Nu är jag inte lika ihärdig. Men genom att lyssna på NPR-podden All songs considered hittar jag en hel del gött, faktiskt. 

24. En grej jag borde ta tag i.

Jag borde ringa Folktandvården i Kyrkbyn och skriva upp mig på frisktandvård. 

25. Kolla! Här är en bild från mitt kök.

Jag har visat rätt många bilder från köket eftersom jag tydligen älskar att klappa mig på axeln när jag har städat. Så här är blott en liten detaljbild. Den här Submarinestavlan (inramade affischen) passar så väldigt bra på köksväggen, tycker jag, Färgmässigt och så. 

26. Den bästa frukosten är ju som vi alla vet…

Den som innefattar vänner som kommer på brunch och som håller på i flera timmar. Och som innehåller bagels, färskpressad juice, kaffe och någon form av ägg och bönor. 

27. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att spela i ett band…

Pax för att spela i The head and the heart! Bas eller trumpet. Om de hade velat ha med en trumpetissa. 

28. Kolla! Här är en bok jag vill o-tipsa om.

Läs. Inte. Den. Här. 

29. Hepp! Dagens middagstips.

Jag har precis upptäckt Onlinepizza. Så himla härlig grej! Är jag sist med att testa detta? Jag tycker hur som helst att det är som science fiction att jag kan gå in i en app, välja fet och god mat, betala i telefonen (och således slippa awkward ”fippla med kontanter och hur är det nu, ska jag dricksa och i så fall hur mycket?”-moment) och så pluppar det upp en klocka i displayen som räknar ner sekundrarna till dess att maten kommer till min dörr. 

Det här är en del av Lisas bloggutmaning. 

2 reaktioner till “22-29

  1. Jag ser ju att mitt nyårslöfte att läsa klart Potter-serien borde prioriteras. Mitt löfte om att inte köpa några nya böcker kan jag vinka hejdå till.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: