30. En grej jag är himla bra på.

Jag tänker ofta på det här. Vad är jag himla bra på? Vad är jag bäst på? Är jag bra på något?

Jag är ”ganska bra” på ganska mycket. Jag är ganska bra på högskoleprovet, på att spela pingis, på att skriva grammatiskt och meningsbyggnadsmässigt korrekt, på att se saker från olika synvinklar, på att vara lugn i krissituationer, på arbetsintervjuer, på att spraymåla saker, på att avdramatisera grejer och … en del annat. Men himla bra på? Jag vet inte. Jag känner inte att jag är himla bra på någonting.

Jag önskar att jag kunde komma på vad jag var himla bra på.

Det här är en del av Lisas bloggutmaning. 

6 reaktioner till “30. En grej jag är himla bra på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: