Hej!

I går var jag ute med Katten och mer ögonskugga än vad som borde vara tillåtet och åt svingod mat (saltbakad potatis, morotssallad och marinerad pecorino) på Lagerhuset och sjöng karaoke (jag rev av Because the night) på Haket och blev så fullski och trött att jag somnade en stund i taxin på väg hem.

Det var en jätterolig kväll och jag älskar att hänga med Katten för det är som terapi pga hon är klok som en bok och roligt pga hon har relativt få spärrar. Dessutom hände följande, som aldrig förut hänt mig: jag fick en lapp med någons nummer. Jag skiter i om det är fånigt, men jag blev så jävla smickrad och glad, för han sa att jag var underbar och det var roligt att höra.

Nu sitter jag här efter en riktigt mustig pasta carbonara och försöker kolla på sista Fittstim-delen, men jag kan knappt vira huvvut om vad jag tittar på eftersom minspelet, BELINDAS JÄVLA MINSPEL, överröstar allt som sägs. Kanske lika bra?

4 reaktioner till “Hej!

  1. Marinerad pecorino låter ju så gott att jag vill gå till Lagerhuset IDAG och äta. PS, väldigt tjusig ögonskugga! Sådär snyggt har jag aldrig nånsin fått till.

    Gilla

  2. Lyxigt med lapp!!!! Enda gången jag fått en lapp med telefonnummer var av en gubbe (alltså person som var trettio/fyrtio) som hade skrivit \”C'est parti pour l'orgasme garanti\”. Ej så charmigt. Ringde inte.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: