3 reaktioner till “Den som väntar på något gott: nu har han lärt sig att asgarva

  1. Åh, det har legat och skavt i mig ända sedan du skrev inlägget om vad du är himla bra på att jag vill kommentera, fast jag aldrig gör det annars, och säga hur glad jag är att du skriver.Till och med orimligt glad, kanske. Bor i Indien ett år, med min pojkvän som jobbar som läkare och jag som försöker jobba med forskning fast jag inte vet ett endaste skvatt om det vi forskar och fipplar med. Och mer ofta än sällan svajar mina känslor och jag känner mig inkompetent, överflödig, ensam, oönskad, arg, ledsen – take your pick. Och att då knappra in sig till dig är manna för själen. Verkligen! Du verkar rolig, klok, jordnära och är välformulerad. Allt som behövs för att svajningarna ska minska i denna kropp, tydligen! Tack för det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: