Lisa, du har så bra utmaningar! Jag tar alla.

Det här är jag oerhört med på. Jag plockade faktiskt fram mina gamla stora Nikon ur sin dammiga gömma alldeles nyss, för att lägga ut den på Blocket. Men efter att Bo ”bara lånat lite” (direktöversättning: tappade den i golvet så att luckan till minneskortet gick sönder) känns den inte så säljbar längre. Så varför inte börja använda den i stället då? Det är ju faktiskt väldigt mycket roligare med bilder från systemkameran än från iPhonen. Speciellt nu när det är så mörkt och trist att telefonbilderna blir grusiga om man inte använder blixt, och det vill man ju inte.

Så från och med nu ska jag orka plåta med tjockisen. Åtminstone hemmavid.

Jag börjar med en bild jag kallar ”pojke som smörjts in med babyolja efter bad och visst fått en del olja i håret”.

3 reaktioner till “Lisa, du har så bra utmaningar! Jag tar alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: