Dagen i bilder (reclaim the vardagsbild)

Nils är sjuk (var 39 grader varm i går, så jag fattar inte ens hur han kan leva i dag, jag har inte haft så mycket feber sedan jag var barn), så i dag har det varit jag och kidsen på egen kvist. Fast Nils var med lite på kvällen ändå. Hur som: Bossa inledde dagen med honungsmacka, ägg och en snutt korv. 

Lillebror, däremot, testade en apelsinklyfta för första gången. Den var visst lite sur. Jag la ut den här bilden på Instagram också, för jag tycker att den är för jädra rolig. 

Efter frukost och blöj- och klädbyte samt köksstäd installerade jag mig här, med kaffe, dator och bebis. 
Bossa körde potta framför teven så länge. 

Sedan var det tandborste, yeah yeah yeah. Det var första gången vi körde till Bolibompa-klippet. Vad länge det höll på! Så länge brukar Bo … ej borsta annars. 

Och så rita lite. 

Det var så mysigt att sitta och rita och prata med Bossa att vi glömde av lillebror som hade vält borta hos sig. 

Men han blev glad igen när han fick lunch. 

Sedan höll han mig sällskap när jag trillade köttbullar till mig och Bossa. 

Vår lunch intogs i ”Restaurang Teve” eller ”Chez Teve” som det heter när vi dukar i vardagsrummet. 

Vid ett skulle vi gå ut, så ungefär klockan två var vi påklädda, packade och utanför dörren. 

Vi gick till Eriksbergs köpcentrum och köpte sådant här till sjuke pappan. 

Och nya vantar till Bossa och en ny mössa till Ben. 

Medan Bossa åt ÄPPLEBÅTAR UTAN SKAL tog jag mig en selleri/morot/gurka-juice. Kastade i Bossas äppleskrott också. Kan man älska en köksmaskin? I så fall älskar jag min nya. Speciellt råsaftcentrifugdelen av den. 

Ben fick tidig middag. Det här är hans favoritmat i hela världen. 

Sedan gjorde jag och Bossa kunga/prinsess-kronor. Den här gjorde jag. 

Här är Bossas. 

Hon ville ha den på sig till middagen. 

Ben åt lite av vår mat också. Eller i alla fall potatismos. Pyttelite salt är väl okej nu? Bara någon gång ibland, alltså?

Efter maten fick vi äntligen duscha Bossa (första duschen sedan gipset åkte av i torsdags). Efteråt kammade jag ut hennes lååånga hår. Vi har aldrig klippt henne. Har jag sagt det förut? Förut kändes det som en omöjlighet att få henne att sitta still länge nog för att få henne klippt. Nu är det mer en rolig grej. Hur långt kan det bli? 

Jag avslutade barndelen av dagen med att ge Ben kvällsgröt. Förra gången jag gjorde det ville han äta som vanligt under natten. Men trägen den som ger sig! Eller hur säger man?
Nu ska jag ta rätt på köket, fixa med tvätt och titta på något bra. Kanske Girls. 

5 reaktioner till “Dagen i bilder (reclaim the vardagsbild)

  1. Hon mår bra och armen funkar nästan som vanligt. Hon är bara lite rädd för att man ska ta i den eller för att bandaget ska trilla av. Men i dag fick vi som sagt ta av bandaget och titta och det ser jättefint ut. Som ett litet sår bara.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: