Anton ska gifta sig och då måste vi ju pantertanta upp honom lite först

Det bästa med att ha sovit med små barn i tre och ett halvt år är att en 18 timmars sittande tågresa känns som ”ett rätt bekvämt sätt att tillbringa natten på ändå”.

Jag sitter på ett nattåg som precis lämnat Luleå. Är hemma i Göteborg i morgon vid lunch, ungefär. Anledningen till Norrlandsresan heter Anton och i går firade vi hans svensexa. Det var den bästa svensexa jag varit med om. Jag har bland annat suttit som Rose Nylund i en värmestuga och druckit Baileys i champagneglas (se bild), gått på spa för första gången och blivit skrubbad (vill nu alltid gå på spa), hållit tal i en park om att det måste bli slut på ensamhushållen (Anton och jag bodde i kollektiv ihop för hundra år sedan), sjungit in en Weezerlåt på Antons radioutrustning (kanske i P4 Norrbotten inom kort?) och framför allt: kramat en massa på min fina vän som bor alldeles för långt från mig. Men inom några år bor han på Tjörn och då ska vi hänga jämt.

Först, dock: åka tåg. En jävla massa tåg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: