Och nurå, Gillette? Bara bra grejer nu, va?

Jag har förresten inte fått något svar från Martin Milan. Angående Gillette-debaclet, alltså. Men nu är filmerna bortplockade från Youtube. Jag vill inte tro för mycket om betydelsen av det jag skrev, men de hade legat uppe i ett år och nu är de puts borta. Vore rätt coolt om en hade något med det att göra. Eller, det viktigaste är ju att de är borta, så klart. Eller, det viktigaste är ju att Gillette och Gillettes reklambyrå inte gör sånt därnt skit mer, så klart. Hoppas?

3 reaktioner till “Och nurå, Gillette? Bara bra grejer nu, va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: